Carwash:

ma, di, wo, za:

08.00 - 18.00

do & vrij:

08.00 - 20.00

Wasboxen:

ma t/m za:

08.00 - 22.00

zondag:

Beide gesloten

Was & Win!

Heb jij een Was & Win kaartje ontvangen bij de kassa? Verzilver hier jouw prijs.

Verzilveren

Carwash xl veen

Ontdek het gemak van  carwash xl veen

Bij aankomst staat onze collega voor je klaar. Je kiest een van de vier wasprogramma en rekent af (per pin of contant). Na de betaling begeleiden wij u op de 55 meter lange kettingbaan. Je zet dan het linker voorwiel op de baan en de auto in de neutraalstand (in zijn vrij). Daarna kun je achterover leunen en genieten van al het werk dat de uitgebreide machine voor je doet! Na de droogkamer telt een teller met je mee wanneer je wasstraat mag uitrijden. Als je met de bocht mee naar links gaat, kun je gebruik maken van het ruim opgezette, overdekte stofzuigerplein met 18 comfortplekken. Het gebruik van het stofzuigerplein met alle handige tools is gratis voor alle bezoekers van de wasstraat. Zo kun je gebruik maken van gratis stofzuigen, mattenreinigers, de bandenpomp en luchtspuitjes om het dashboard te ontdoen van stof.

Ga je liever zelf aan de slag? Dan zijn er aan de buitenzijde 4 ruime wasboxen te vinden met alle benodigdheden om je auto, busje, motor of fiets (waarom niet?) zelf schoon te maken.

Milieuvriendelijk en
duurzaam wassen

Om je auto stralend schoon te maken, gebruikt Carwash XL Veen water. Heel veel water. Zo’n 400 liter per auto. Natuurlijk gebruiken wij hier geen leidingwater voor. We voorkomen onnodige waterverspilling door met recyclewater te werken. Een speciale ondergrondse waterzuiveringsinstallatie op basis van bacteriën zorgt voor super schoon recyclewater. Verder maken wij gebruik van osmosewater. Dat is water in zijn puurste vorm, zonder mineralen. Dit voorkomt vlekken van kalkaanslag waardoor je auto streep- en vlekvrij opdroogt.

Bovenop het dak van Carwash XL Veen zijn er zonnepanelen geplaatst om de wasstraat van energie te voorzien. Op deze manier streven wij ernaar om je auto zo duurzaam mogelijk te wassen!

Gratis tools voor de auto

Onderstaande tools zijn gratis voor bezoekers van de wasstraat

Stofzuigen

Stofzuigen

Bandenspanning

Bandenspanning

Matten reiniger

Matten reiniger

Luchtspuit

Luchtspuit

Doekjes wissel

Doekjes wissel

Verkoop automaat

Verkoop automaat

55m. lange hi-tec wasstraat

18 overdekte comfort stofzuigplekken

4 extra hoge wasboxen (3.20 M)

Gratis waspas

Bevrijdingsdag zijn wij open van 08:00 tot 18:00 uur!