Carwash:

ma, di, wo, za:

08.00 - 18.00

do & vrij:

08.00 - 20.00

Wasboxen:

ma t/m za:

08.00 - 22.00

zondag:

Beide gesloten

Was & Win!

Heb jij een Was & Win kaartje ontvangen bij de kassa? Verzilver hier jouw prijs.

Verzilveren

WASBOXEN

Wil je liever zelf je auto wassen? 

Dat kan ook! De 4 hi-tech wasboxen zijn goed uitgerust met alle benodigde hulpmiddelen en aan het water toegevoegde producten om je auto (of ander vervoersmiddel) te wassen en de lak van je auto te beschermen. Voor het schoonmaken van het interieur, kun je daarna ook nog voor 5 euro gebruik maken van de overdekte stofzuighal met veel tools om je auto van binnen schoon te maken.

Hi-tech uitrusting
In de wasboxen van Carwash XL Veen vind je alles om je auto, motor, busje of ander vervoersmiddel  helemaal zelf te reinigen. Ze zijn goed uitgerust met alle benodigde hulpmiddelen, zoals een hogedrukspuit, schuimlans en een schuimborstel. Met onze kwalitatieve was-, glans- en beschermingsmiddelen kun je je auto zo intensief behandelen als je wilt. En je kunt ook specifieke behandelingen kiezen, zoals velgenreiniging, hoogglans-polish en vlekvrij afspoelen met osmosewater.

Hoe werkt het?

Bij het bedieningspaneel heb je de keuze uit diverse behandelmogelijkheden.

Dat werkt simpel: betaal bij het paneel met muntgeld of contactloos en kies een optie (bijvoorbeeld een schuimbehandeling). Je krijgt het beste resultaat door de opties op volgorde te doorlopen, eindigend met het vlekvrij afspoelen.

Wij hebben gedacht aan iedereen. In onze wasboxen kan iedereen langskomen om zijn of haar auto, fiets, motor of bus te wassen. Onze wasboxen zijn wel 3.20 meter hoog!

55m. lange hi-tec wasstraat

18 overdekte comfort stofzuigplekken

4 extra hoge wasboxen (3.20 M)

Gratis waspas

Op maandag 3 juni  is Carwash XL Veen dicht i.v.m. verbeteringen aan de wasstraat.